stroga pravila

Elizabeta II. ih mrzi: Meghan više ne smije nositi platforme

07.07.2018.
u 18:49

Elizabeta stvarno mrzi platforme i to svi u obitelji znaju. Nisu joj elegantne i profinjene - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji

Bivša glumica Meghan Markle (36) svoj je hollywoodski život zbog ljubavi prema princu Harryju (33) zamijenila strogim kraljevskim pravilima ponašanja, a ponajprije se to odrazilo na njezin modni stil. Vojvotkinja od Sussexa više ne smije nositi sandale na punu petu, odnosno platforme, jer ih kraljica Elizabeta II. (92) ne podnosi, piše The Sun. 

- Elizabeta stvarno mrzi platforme i to svi u obitelji znaju. Nisu joj elegantne i profinjene - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za portal Vanity Fair. Ipak, kada nisu u prisutnosti kraljice, članovi obitelji mogu se ležernije obući.

Meghan je nedavno na polo utrci u Ascotu, gdje kraljica nije bila, nosila ravne sandale Sarah Flint. 

Taj model sandala je u samo nekoliko dana bio rasprodan po cijeni od 185 funti u britanskim dućanima jer su svi htjeli nositi cipele kakve nosi vojvotkinja, prenosi 24sata.hr.

Uz to što ne smije nositi punu petu, Meghan, kao i njezina šogorica Kate (36) nikada ne smiju imati nalakirane nokte u boji. Jedino je bezbojni lak dozvoljen. Kako se Markle još uvijek uči kako biti 'princeza' vidi se iz njezinog zadnjeg pojavljivanja u Buckinghamskoj palači. Pokušala je svojeg voljenog supruga Harryja (33) držati za ruku što je princu zasmetalo te se odmaknuo od nje.

- Kraljica i suprug također se rijetko drže za ruke u javnosti pa ispada da je to nepisano pravilo koje vrijedi i za sve ostale parove kraljevske obitelji - objasnio je stručnjak za govor tijela. Par je prije vjenčanja u javnosti skoro stalno hodao u zagrljaju ili držeći se za ruke, a sada to ne dopuštaju stroga kraljevska pravila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije