nakon više od 20 godina

Ekipa popularne serije ponovno na okupu. Nedostaje jedino ujak Phil

asa
28.03.2017.
u 18:45

Punu 21-u godinu nakon što je emitirana posljednja epizoda serije, okupila se ekipa popularne serije "Princ s Bel Aira". Zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu objavio je Alfonso Ribeiro (45), koji je utjelovio lik iritantnog Carltona Banksa.

 

-  Uvijek je lijepo provesti popodne s ekipom "Princa s Bel Aira" - napisao je Alfonso pokraj fotografije. S njim poziraju i Tatyana Ali i Karyn Parsons, koje su u seriji igrale njegove sestre, te glavni lik serije, popularni glumac i reper Will Smith (48). Tu su i Daphne Maxwell Reid, koaj je igrala mamu Vivian, te Joseph Marcell, svima poznat kao butler Geoffrey.

- Želio bih da je i James Avery još uvijek s nama, pa da budemo mompletni - napisao je Ribeiro, referirajući se na glumca koji je igrao ujaka Phila, a koji je preminuo u prosincu 2013. u 68. godini, nakon komplikacija poslije operacije na srcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije