ROMANTIČNI GLAZBENIK

Ed Sheeran se zaručio s djevojkom koju je upoznao još u srednjoj školi

Profimedia
21.01.2018.
u 16:54

Irski glazbenik je razveselio obožavatelje viješću da su se on i njegova djevojka Cherry Seaborn zaručili. Ed Sheeran je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju, uz koju je napisao sretnu novost.  

Ed i Cherry su se upoznali još u srednjoj školi. Nakon mature Cherry Seaborn se preselila u SAD radi školovanja na Sveučilištu Duke. Ponovno su se sreli tijeklom Edove američke turneje te se povezali. Zajedno su od 2015. godine, a sada su pale zaruke, piše Tportal.hr. 

'Nabavio sam si zaručnicu malo prije nove godine. Jako smo sretni i zaljubljeni, a i naše su mačke zadovoljne', napisao je napisao je Ed uz fotografiju koja je u nešto više od sat vremena prikupila oko dva milijuna lajkova. Obožavatelji diljem svijeta su oduševljeni.

Prošle godine je izjavio da njegova veza ima potencijal da se pretvori u brak, da bi jednog dana želio imati djecu s Cherry te se pohvalio kako mu se sve u životu jako dobro poklopilo. 

Kada nije na koncertima i slobodne trenutke provodi sa svojom dragom. Zbog ljubavi je uzeo i privremenu pauzu od glazbe i tvrdi da nije pogriješio s tom odlukom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije