prepoznatljivi brend

Dvadeset godina OZZ-a Stanke Zovko u modnoj orbiti

24.02.2023.
u 17:03

Uime OZZ tima zahvalila je Katarina Zovko koja je poželjela svima ugodnu večer te pozvala na druženje nakon zanimljive modne revije na kojoj je prikazana Stankina najnovija pret-a-porter kolekcija te kolekcija svečanih haljina

 

Dvadeset godina prepoznatljivog brenda OZZ iza kojega stoji dizajnerica Stanka Zovko okrunjeno je svečanim otvorenjem novoga OZZ couture modnog centra u mostarskoj Orci, uz veliku modnu reviju koja je okupila mnoštvo ljubiteljica mode i dama koje su godinama vjerne njezinu modnom izričaju. Uime OZZ tima zahvalila je Katarina Zovko, koja je poželjela svima ugodnu večer te pozvala na druženje nakon zanimljive modne revije na kojoj je prikazana Stankina najnovija pret-a-porter kolekcija te kolekcija svečanih haljina.

Reviju su nosile djevojke iz Ozz modellinga, od kojih su dvije, Leonarda Tomić i Nika Nižić, nedavno postigle zapažene rezultate na izboru za fotomodel FBiH; Leonarda je pobijedila, a Nika osvojila prvu nagradu publike. Tu su i zaštitna lica nove OZZ kampanje: Gabrijela Zeljko i Selma Jazvin. Za šminku djevojaka pobrinuo se Salon ljepote Infinia.

Od samoga početka svoga rada Stanka Zovko slovila je za neobičnu kreativku čije kreacije nose i poznate hercegovačke voditeljice, novinarke, liječnice, dame iz svijeta politike i biznisa… OZZ znači stil i imidž. Prepoznatljivost.

- Ovo je jedan sasvim novi koncept poslovanja koji smo podignuli na vrlo visoku razinu, osluškujući bilo naših kupaca i klijenata. Naš novi OZZ centar uvjerit će vas da za savršen, unikatan komad odjeće ili jednostavno za modni savjet, nije više potrebno putovati u Pariz, London, Milano ili New York. Koncept velikih modnih središta vam je tu, nadohvat ruke. Ovdje vas očekuje bliski susret s unikatnim komadima, couture kreacijama, čarolijama iz pret-a-porter linije, odjećom za vjenčanja, maštovitim i nesvakidašnjim modnim dodacima. U novome OZZ centru moći ćete dobiti, kako sam već kazala, i modni savjet, ali i vlastitu zamisao pretvoriti u kreaciju. OZZ je mjesto gdje snovi postaju stvarnost - poručuje Stanka Zovko i ističe da dva desetljeća OZZ-a u modnoj orbiti podrazumijeva i niz drugih iznenađenja i projekata koji će se dogoditi tijekom ove godine.

U lipnju je, između ostaloga, planirana glamurozna modna revija koja će ponuditi spektakularnu produkciju i niz iznenađenja te ugostiti poznata estradna i modna imena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije