Euroviziju je pratio iz Torina

Duško Ćurlić u prijenosu uživo osvrnuo se na Mijin nastup: 'Sinoć je to bilo bolje'

duško ćurlić
Pixsell
11.05.2022.
u 09:09

Sinoć se u Torinu održala prva polufinalna večer 66. izbora za Euroviziju u kojem je nastupila i naša predstavnica Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Ukupno se predstavilo 17 zemalja, a u finale je prošlo njih deset među kojima nažalost nije bila i naša Mia koja je u polufinalu nastupila pod rednim brojem 11. 

Izbor za pjesmu Eurovizije gledatelji su mogli uživo pratiti na prvom programu HRT-a, a iz Torina je prijenos komentirao HRT-ov voditelj Duško Ćurlić koji se osvrnuo i na polufinalni nastup naše Mije. - Moram iskreno priznati da je redatelj prijenosa sinoć bolje režirao ovaj Mijin nastup nego što ste sada imali prilike vidjeti - rekao je Ćurlić nakon izvedbe naše predstavnice. 

Mia je samouvjereno vladala pozornicom u zanimljivoj crveno-ružičastoj kreaciji koju je za nju dizajnirao modni dvojac ELFS i kao što je ranije najavila 'ostavila srce na pozornici'. Posebno iznenađenje bilo je kada je dio refrena otpjevala na hrvatskom jeziku, a na kraju nastupa publici je zahvalila i na talijanskom jeziku. -  Europe we love you! Grazie mille - uzviknula je Mia koja nam se odmah nakon objave rezultata javila video porukom.

- Puna sam emocija, još se nije ništa sleglo, hvala svima na podršci, hvala svima na porukama. Ono što mi je najvažnije je da smo moja ekipa i ja izašli na binu i uživali u te dvije minute. Mislim da smo se pokazali u jednom lijepom svjetlu. Naporno smo radili i sad idemo dalje - kazala je Mia u ekskluzivnoj video izjavi za Večernji list. 

Uz hrvatsku predstavnicu na pozornici Pala Alpitour arene predstavili su se i Albanija, Latvija, Litva, Švicarska, Slovenija, Ukrajina, Bugarska, Nizozemska, Moldavija, Portugal, Danska, Austrija, Island, Grčka, Norveška i Armenija, a u finale se plasiralo deset najboljih predstavnika. To su: Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije