POPULARNA u svijetu

Drastična promjena imidža pjevačice ostavila fanove u šoku: 'To nisi ti'

04.10.2019.
u 09:30

Slovenska pjevačica Senidah iznenadila je fanove novim imidžom.

Slovenska pjevačica Senidah Hajdarpašić za kojom Hrvatska luduje otkako je izašla njezina pjesma "Mišići" iznenadila je drastičnom promjenom izgleda, a dijelu fanova se to uopće ne sviđa.

Naime, svoju plavu kosu je skratila i potamnila, a komentari su se podijelili.

- Iskreno, nije to to, ovo nisi ti - stoji u komentaru pratiteljice s kojim se nekolicina složila, drugi pak tvrde da je nova frizura "vrh".



 

"Idol","Postoji li ijedan stil, izgled koji ti ne stoji?", "Au", "Diva", samo su neki od komentara podrške novoj frizuri.

Svoju popularnost ova pjevačica iz Ljubljane može zahvaliti trap-groznici koja je proteklih godina zavladala glazbenom scenom. Sredinom rujna Senidah je stala i pred zagrebačku publiku gdje su je najavili kao jednu od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Rujanfesta. Da je pravo osvježenje, potvrđuje i broj pregleda na YouTubu kojim se rijetko mogu pohvaliti i velike svjetske zvijezde. Njezini hitovi koji su mix rapa, trapa i RB-a ne broje nekoliko desetaka tisuća, nego milijuna pregleda!

Singl “Slađana”, koji je objavila prije godinu dana, ima impresivnih 41 milijun pregleda, dok ih je pjesma “Mišići” u samo tri mjeseca skupila 38 milijuna. Stoga ni ne čudi što Slovenci vjeruju da bi im uspjeh mogla donijeti i na nadolazećem Eurosongu. Iako još nema službene potvrde, šuška se da će susjednu nam državu na Eurosongu u Nizozemskoj predstavljati upravo Senidah. Prema pisanju srpskih medija, 34-godišnja pjevačica, dobila je jedinstvenu priliku da nastupi na najpopularnijoj glazbenoj manifestaciji, i to bez prethodnog sudjelovanja na nacionalnom natjecanju.

Iako se nekima može učiniti da su se Senidi jednostavno poklopile kockice, iza njezina uspjeha stoji dugogodišnji rad. Na sceni se pojavila još 2010. pjesmom “Pustinja”, a svoju je karijeru gradila korak po korak. Nekoliko godina bila je članica The Muffa, a nakon toga zaplivala je i solo vodama. Regionalni proboj doživjela je pjesmom “Slađana”, a svojim nastupom na Eurosongu sada sve planira podići i na svjetski nivo. To ni ne čudi jer osim zaraznih ritmova i pamtljivih tekstova ona odiše nevjerojatnom karizmom zbog koje ju mnogi uspoređuju s najvećim zvijezdama današnjice poput Rihanne i Lady Gage.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije