PRESLATKA

Dosad ju nitko nije vidio! Prelijepa glumica konačno pokazala posvojenu kći

Foto: YouTube
1/2
10.05.2020.
u 20:30

Jedna od najljepših glumica Hollywooda konačno je pokazala svoju posvojenu kći.

Glumica Sandra Bullock u emisiji "Red Table Talk" koju vode supruga Will Smitha Jade Pinkett Smith iznenadila je sve gledatelje. Naime, putem videopoziva preko kojeg je odradila gostovanje kao mjeru opreza i zaštite od koronavirusa, pridružila joj se i kći Laila koju je posvojila prije pet godina.

Dosad nitko nije vidio Lailu u javnosti i ovo je prvi put da ju je Sandra odlučila pokazati. Bullock je usvojila malenu Lailu 2015. godine, a prije njega sina Louisa 2010. godine. Jedna je od najuspješnijih glumica u povijesti Hollywooda, ali u to su mnogi sumnjali.

Kao djevojčica koja je odrastala u obitelji prepunoj umjetnika i opernih pjevača, Sandra je vrlo rano shvatila da želi biti glumica. Osim što je postala jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu, postala je i najplaćenija, a put do toga nije bio nimalo lak. Uspjela se naći i na listi najljepših žena svijeta, bez obzira na svoje oštre crte lica, veliki osmijeh i tamne oči koje ju nisu činile klasičnom ljepoticom.

Publika ju je voljela, kritičari su joj bili naklonjeni, a projekti su redali jedan za drugim. Međutim, Sandra nije imala sreće u ljubavnom životu koji joj je zadao teške udarce. U ranim 90-ima hodala je s glumcem Tateom Donovanom, a ljubavi je došao kraj 1995. godine, iako su bili zaručeni. Bullock je probala pronaći utjehu u Matthewu McConaugheyju, a njezinom bivšem zaručniku osmijeh je na lice vratila "prijateljica" Jennifer Aniston. 

U tom periodu, glumice nisu bile jedna drugoj najdraže osobe, ali danas su bliske prijateljice. Osim s Tateom i Matthewom, Sandra je ljubila i Ryana Goslinga, a 2005. godine udala se za buntovnika Jesseija Jamesa - problematičnog hollywoodskog preljubnika koji je više manje sve partnerice varao s više žena istovremeno.

Međutim, Sandra je bila toliko zaljubljena u njega da je 2009. ušla u bitku za skrbništvo za njegovo dijete iz prijašnjeg braka s porno glumicom Janine Lindemulder. Dobili su puno skrbništvo nad njegovom petogodišnjom kćerkom i iako se sve činilo savršeno, u ožujku 2010. nekolicina žena istupilo je u medije i otkrile da su imale stalne seksualne odnose s Jamesom za vrijeme braka sa Sandrom.

Glasine su kolale, a on se tek deseti dan od objave prvog članka o preljubu odlučio obratiti javnosti i sve priznati. Kasnije se prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi poradio na problemu ovisnosti o seksu. Sandra je u međuvremenu zatražila razvod po hitnom postupku. Nakon toga, glumica je odlučila posvojiti dvoje djece i posvetiti se samo sebi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije