KULOARSKE PRIČE

Domaći mediji tvrde kako je Doris Pinčić trudna, ona nam je to demantirala: 'Molim vas, imajte razumijevanja...'

07.10.2022.
u 21:58

- Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci, kratko nam je rekla Doris Pinčić, koja je nakon razvoda od Boris Rogoznice u vezi s Davorom Guberovićem

Unekoliko medija danas se pojavila vijest kako je HRT-ova voditeljica Doris Pinčić (34) trudna. Kako je objavio Story, vijest im je navono potvrđena iz nekoliko izvora. No, sama Doris  za Večernji list kazala je kako to nije istina. 

- Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci, kratko nam je rekla Doris Pinčić.  

Podsjetimo, Doris je u vezi s s daruvarskim menadžerom jednog trgovačkog lanca, Davorom Guberovićem, a sama je potvrdila novu ljubav kada je u lipnju na Facebooku promijenila status veze i objavila zajedničku fotografiju s novim partnerom.  

O njihovoj vezi prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro. O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona.  - Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  

Spontani razgovor početkom siječnja s @guberovicdavor i moje brzo da,dovelo nas je do @hrvoje.rupcic, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo. - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi. 
Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Rogoznice. Inače, Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije