BEZOBRAZNO SKUPO

Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi najbogatija glumica

Sofia Vergara - dom
Foto: YouTube, Instagram
1/10
12.02.2024.
u 08:22

Jedna od najbogatijih glumica Sofia Vergara živi u čistom luksuzu, a sada je pokazala kako njezin dom u Los Angelesu izgleda.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara otvorila je vrata svog doma u Beverly Parku iznad Beverly Hillsa vrijednog 26 milijuna dolara. Njezino se pak bogatstvo procjenjuje na 180 milijuna dolara, a posljednjih dana glavna tema stranih medija je zbog uloge u Netflixovoj uspješnici Griselda Blanco gdje utjelovljuje glavnu ulogu. U razgovoru s Architectural Digest u isječku za njihov serijal "Open Door" - ova 51-godišnja zvijezda zablistala je u crnom kombinezonu bez naramenica te je otkrila detalje svog luksuznog doma i uređenja.

Ovu impozantnu kuću Vergara je kupila 2020. godine još dok je bila u braku s glumcem Joeom Manganiellom, a on kojeg se razvela prošle 2023. godine. Riječ je o kući uređenoj u toskanskom stilu, a koja je inače izgrađena 1999. godine. U jednom trenutku vlasnik joj je čak bio i bejzbolaš Barry Bondsu, a kuća sadrži velikih šest spavaćih soba i čak deset kupaonica.

Kuća ima nevjerojatnih 17 tisuća kvadratnih metara te se nalazi na čak dva hektara zemlje. >Uključuje dvokatni pansion, kućno kino i ogromni bazen. Tijekom video intervjua fatalna Kolumbijka koja se uvijek voli šaliti, našalila se da je njezina spavaća soba seksi i da se u njoj događaju posebni i lijepi trenuci, a kada je riječ o najdražem i omiljenom dijelu kuće - to je definitivno bar u dnevnoj sobi.

 

Sofia Vergara - dom
1/10

 

U videu se mogu vidjeti antikviteti iz Španjolske, Švedske, Italije i Francuske.- Ovo je moja blagovaonica, moja formalna blagovaonica, to je jedna od mojih omiljenih prostorija u kući i stvarno ima lijepe detalje - nevjerojatan je strop, sve je ručno oslikano i to je oživjelo ovu sobu - kazala je pa dodala:

- Jedan od posebnih dijelova sobe je francuska tapiserija iz 18. stoljeća - priznala je. Sofia je zatim otišla u svoju ogromnu kuhinju s velikim kuhinjskim otokom. - I naravno, još jedna supervažna soba je kuhinja. Latinoamerikanka sam pa volim uživati u hrani i s puno prijatelja, a uvijek kad smo tu, teško je izvući ljude iz kuhinje - istaknula je slavna glumica. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije