SLAVNA OBITELJ

Dok Beckham troši bogatstvo na zabavu, sestra mu prodaje stvari da bi preživjela

Profimedia
05.01.2019.
u 12:27

Beckham nije sa sestrom u dobrim odnosima još od 1999. godine, kada se ona udala za Colina Everyja

David Beckham je i nakon prestanka nogometne karijere proširio svoje bogatstvo, zahvaljujući brojnim ulaganjima i sponzorskim ugovorima. 

Procjenjuje se da je danas "težak" čak 340 milijuna funti, stoga ne čudi da je samo na svoju nobvogodišnju zabavu potrošio čak 30 tisuća funti (250 tisuća kuna). S druge strane, Davidova starija sestra Lynne Beckham-Briggs sestra grca u dugovima i prisiljena je na društvenim mrežama prodavati rabljene stvari kako bi preživjela.  

Beckham nije sa sestrom u dobrim odnosima još od 1999. godine, kada se ona udala za Colina Everyja. Becks nije odobravao taj brak, no ipak je došao na vjenčanje, doduše bez pratnje supruge Victorije. Lynne se razvela 2010., a kako pišu britanski mediji, zarađuje 164 funte tjedno, pa pokušava preživjeti prodajom rabljene odjeće i tehnike.  

David je u odličnim odnosima s majkom Sandrom i mlađom sestrom Joanne, koje redovito zove na obiteljske proslave. Svi skupa su tako proslavili i rođendan Davidove kćeri Harper u srpnju, no Lynne nije bila pozvana.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije