Severina proriče budućnost

Dođi, ću da ti gatam iz kuglu

Severina
23.12.2015.
u 14:49

Pjevačica je pokazala da, i kad je o garderobi riječ, naginje orijentalnom šiku. Na zagrebačkom humanitarnom koncertu 'Želim život' zeleni turban nije skidala s glave

Severina Kojić (43) je u call centar, gdje je primala pozive građana, došla u pratnji supruga Igora (28), koji se odlučio za rokerski imidž, kožnu jaknu, glomazne čizme, a još se nije odrekao brkova, koje nosi od ljeta.

Baršunasti kaput neobičnog printa Splićanka je iskombinirala sa smaragdno zelenim turbanom, koji je krasila 'ruža'. Mnogi su se, vidjevši Severinu, pitali gdje joj je kristalna kuga iz koje može proricati budućnost. Pjevačica se u backstageu rukovala i s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović (47), koja ju je zasigurno pitala vidi li u svojoj kugli kad će se napokon sastaviti Vlada.

 

Prije pet godina pjevačica je u pratnji tadašnjeg zaručnika Slavka Šajinovića (46) nastupala na rapskom festivalu i tad je oko glave omotala bijelu tkaninu, koja je 'glumila' turban, a sad se odlučila na pravi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije