JER SU JOJ ZVIJEZDE TAKO REKLE

Djevojka postala opsjednuta astrologijom: 'Sve mi je propalo, veza, prijateljstva, posao...'

13.05.2021.
u 15:46

Mislila sam da je cijela moja sudbina zapisana u zvijezdama, no ispostavilo se da i ja imam neku kontrolu, kaže autorica čak pet bestsellera

Nagrađivana bestselling autorica i zaljubljenica u tarot i horoskop Sandra Stachowicz iz Edinburgha, Škotska s 27 godina imala je sve - uspješan marketinški posao, najbolju prijateljicu i muškarca koji ju je obožavao. 

Stachowicz se, kaže, uvijek zanimala za astrološka tumačenja i utjecaj zvijezda na naš život, pa je za svoj 28. rođendan odlučila posjetiti poznatu američku astrologinju i numerologinju za koju se nadala da će joj otkriti što je sve u životu čeka i što bi eventualno trebala promijeniti... 

- Bila sam zaista uzbuđena zbog toga - priča Stachowicz koju su fascinirali zvjezdani znakovi, pa je svakodnevno pratila svoju horoskopsku 'prognozu'. Zato je astrologinju tražila da joj izradi 'godišnju kartu', s detaljnim tumačenjima za svaki mjesec. 

-  Budući da sam otišla kod jedne od najpoznatijih i najvjerodostojnijih stručnjakinja, platila sam malo više nego što sam planirala - ispričala je, a kad je pročitala, kaže, zaprepastilo ju je koliko su točno izgledala predviđanja za njenu ljubavnu situaciju, posao i osobni život.

Zato se nesvjesno očajnički trudila da se čitanje astrologinje uistinu i uklopi u sve što joj se događalo, pa je odbacila svoju trogodišnju vezu, zahladila odnose s najboljom prijateljicom i pustila da joj propadne posao iz snova... 

- Mislila sam da je cijela moja sudbina zapisana u zvijezdama, no ispostavilo se da i ja imam neku kontrolu - kaže Stachowicz i dodaje da je tako snažno vjerovala u ono što joj je vidovnjakinja rekla da će se dogoditi, da je to ne znajući sama poticala.


Činilo joj se, priča, da joj se spremaju dobre stvari, poput dalekog putovanja i upoznavanja 'muškarca njenog života', pa je već nekoliko dana nakon posjete astrologinji prekinula sa svojim dugogodišnjim dečkom. 

- Imali smo problema ali se nisam uopće borila za našu vezu - priznaje, a isto je napravila i s poslom i prijateljicom s kojom se posvađala.

Umjesto da, kao i inače, pokuša sve izgladiti, slušala je zvijezde i udaljila se od nje, a dopustila je i da joj nakon prvog manjeg problema propadne i posao.

- Razmišljala sam u stilu 'zašto se mučiti kad je ionako suđeno da završi...' - rekla je. 

Srećom, ubrzo je opet započela uspješnu izdavačku i marketinšku karijeru, ali voljela bi, kaže, da je tada imala nekog tko bi je 'malo prodrmao' i rekao joj da griješi.

- Sad shvaćam koliko to glupo bilo, a jasno mi je danas i da sam sposobna žena koja sama određuje svoju sudbinu - kaže Stachowicz koja je do svoje 34. godine objavila čak pet bestseller romana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije