PREKINULI?

Djevojka Joška Lokasa izbrisala je sve zajedničke fotografije s društvenih mreža

Instagram
20.06.2021.
u 18:40

Djevojka voditelja i scenarista Joška Lokasa Jelena Katarina Kapa obrisala je zajedničke objave s društvenih mreža.

Djevojka voditelja i scenarista Joška Lokasa Jelena Katarina Kapa obrisala je sve njihove zajedničke fotografije sa svog Instagram profila. Djevojka, koja je od voditelja mlađa 28 godina, na svojem je profilu imala mnoge zajedničke fotografije, a sada se više ne može naći ni jedna. Na brojnim fotografijama, par je zaljubljeno pozirao, a dijelila je i njihove životne trenutke.

Inače, Lokas i Kapa vezu su započeli 2015. godine, a zajedno su se pojavljivali i na brojnim događanjima. I Kapu i Lokasu su brojni ispitivali kako njihova veza uspijeva unatoč velikoj razlici u godinama.

„Jelena i ja od prvog smo dana bili potpuno okrenuti jedno drugome i pronašli smo ljubav koja traje istim intenzitetom i danas. Potpuno svjesni objektivne situacije koja nije bila na našoj strani, jedno drugome bili smo potpora u borbi za nešto u što smo vjerovali“, rekao nam je Lokas u jednom intervjuu.

Tada je dodao i da mu je Kapa jednom rekla da nisu bitne godine koje netko od njih nosi, nego godine koje provedu zajedno. Dodao je i da je svjestan da je Kapa najvjerojatnije nalazila na osudu zbog njihove veze.

„Znamo da ljubav može pokrenuti rat, ali i mir. Mi vjerujemo u ovo drugo“, zaključio je tada Lokas.

Dodajmo još i da je Kapa model i tv voditeljica, kao i vlasnica YouTube kanala 'Maca & Co.' na kojemu govori o svojem životu sa svojim psom Macom. Također, završila je i studij Odnosa s javnošću, a bila je i Miss turizma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije