AMERICA'S GOT TALENT

Djevojčica je jedva pričala od treme, a onda se pretvorila u Janis Joplin!

13.06.2018.
u 13:45

Mlada 13-godišnja Courtney Hadwin oduševila je žiri popularnog showa pjevajući klasik Otisa Reddinga "Hard To Handle", a zlatni gumb donio joj je direktni plasman u polufinale

Na popularnom showu "America's Got Talent" svakog tjedna gledatečji upoznaju neviđene talente koji svojim sposobnostima dođu na naslovnice svjetskih medija. Jedna od takvih je i 13-godišnja Britanka Courtney Hadwin koja je u ovotjednoj emisiji oduševila članove žirija svojim glasom. 

Courtney je na pozornicu došla pomalo sramežljivo, jedva odgovarajući na pitanja, a onda se transformirala u pravu rock zvijezdu, podsjećajući na legendarnu Janis Joplin. 

 

 

Nakon što je otpjevala klasik Otisa Reddinga "Hard to Handle" svi su se ustali i zapljeskali, a sudac Howie Mandel bio je toliko impresioniran da je stisnuo zlatni gumb i poslao je direktno u polufinale. 

- Ti nisi iz ovog doba, ti si iz potpuno drugog doba - rekao je Mandel, usporedivši je s Janis Joplin.

- Kada si izašla na ovu pozornicu bila si mala stidljiva djevojčica, a onda si se pretvorila u lavicu. Nevjerojatno - kazao je Simon Cowell. Talentirana djevojčica poznata je britanskoj javnosti kao finalsitica showa "The Voice Kids". Tu joj je pobjeda izmakla za dlaku, a čini se kako je i u Americi postala jedan od favorita.

- Nisam znala što očekivati kad sam se prijavila na ovaj show. Zlatni gumb je više nego što sam se ikad nadala. Hvala Howieju na tome - napisala je Courtney na Twitteru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?