Naslovnica Showbiz

Djeda Mraz kažnjen sa 640 eura jer nije platio porez

08. prosinca 2015. u 08:14 0 komentara 101 prikaza
djed mraz

Jedan mađarski Djed Mraz doživio je neugodno iznenađenje kada je saznao da su roditelji koji su ga angažirali da zabavi njihovu djecu ustvari poreznici na radnom zadatku kontrole sezonskih radnika.

Kako pišu mađarski mediji, iznenađeni Djed Mraz je svoje iskustvo sa službenicima porezne uprave ispričao medijim u domovini.

Nakon što je popričao s mališanima, otpjevao im nekoliko pjesama, fotografirao se s njima i uručio im božićne poklone, sezonski Djed Mraz u crvenom kaputu i s bijelom bradom brzo je shvatio da nije jedini koji se tog dana prerušio, prenosi Anadolija. 

U trenutku plaćanja, osobe za koje je do tada mislio da su roditelji pokazali su svoje službene iskaznice i priopćili mu da će biti kažnjen jer je uzeo novac bez izdavanja računa.

"Ovim se bavim samo jednom u godini i mislio sam da u tome nema nikakvih problema", kazao je sezonski Djed Mraz koji je kažnjen s 200.000 forinti, ili oko 640 eura.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.