ODMARA NA JAHTI

DiCaprio uhvaćen u društvu manekenke s kojom su ga povezivali, pokazao je i kako izgleda bez majice

Leonardo DiCaprio
Foto: NO CREDIT/ABACA
1/2
01.08.2023.
u 20:43

Na fotografijama koje su fotoreporteri snimili može se vidjeti kako manekenka Neelam Gill oduševljava svojom vitkom linijom, a poznati glumac u ovo je ljeto ušao opuštenije

Holivudski miljenik Leonardo DiCaprio (48) trenutno uživa u Italiji, a na odmoru je s društvom. Naime, DiCaprio Italiju obilazi jahtom, a fotografi su ga ulovili kad se usidrio kraj Sardinije. Jedna od osoba na jahti bila je i manekenka Neelam Gill (28), za koju se nagađalo da je njegova nova djevojka. No ona je te glasine prekinula u startu.

- Samo da raščistimo sve glasine... Ja nisam nova ljubav Leonarda DiCaprija. Zapravo, ja sam u ozbiljnoj vezi s njegovim dobrim prijateljem, i to već nekoliko mjeseci. Jedini razlog zašto smo fotografirani zajedno je taj što sam bila tamo sa svojim partnerom. Nadam se da ovo razjašnjava sve lažne priče - objasnila je Gill na Instagramu.

Na fotografijama koje su fotoreporteri snimili može se vidjeti kako manekenka oduševljava svojom vitkom linijom, a poznati glumac u ovo je ljeto ušao opuštenije. Na fotografijama se vidi kako je bio bez majice, a istaknule su se masne naslage oko struka.

 

Foto: Profimedia

 

Podsjetimo, Hollywoodom kruže priče kako poznati glumac u ljubavnu vezu ne ulazi s damama starijima od 25 godina, a svoje djevojke ostavlja nakon njihovog 25. rođendana. Holivudski glumac često se svojim privatnim i ljubavnim životom intrigira javnost. Često ga se tako može vidjeti u društvu mladih žena, a mnogi se i šale na njegov račun. 

Leonardo je tako početkom lipnja viđen na Ibizi, a tada mu je društvo pravila 22-godišnja manekenka Meghan Roche. Malo prije toga se u stranim medijima pojavili napisi da je Leonardo u vezi s 28-godišnjom Mayom Jamom, voditeljicom showa Love Island. Voditeljica se naposljetku oglasila i negirala glasine da je u vezi sa slavnim glumcem.  Glasine o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u veljači, kada je Sun objavio da su Maya i Leonardo zajedno partijali dvije noći zaredom u Londonu. 

Ranije ove godine DiCaprio je viđen u izlasku s 21-godišnjom američkom manekenkom Josie Redmond. Prije nego što je viđen s Josie, šuškalo se da je u vezi s 19-godišnjom manekenkom Eden Polani, no on je te navode negirao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije