Bili u karantinu

David i Victoria Beckham vjeruju da su bili zaraženi koronavirusom

08.09.2020.
u 16:39

David i Victoria su se razboljeli u ožujku, nekoliko tjedana nakon što je uvedena karantena, a za to vrijeme su bili na nekoliko javnih događaja sa svojom djecom, Brooklynom, Romeom, Cruzom i Harper.

"David je bio u Miamiu te je obavljao poslove za svoj klub Inter, dok je Victoria s djecom stigla kako bi mu pomagala. Bili su na nekoliko događaja, rukovali su se i ljubili s fanovima, a potom su se vratili u London. David se počeo osjećati loše, a Victoria je imala problema s upalom grla i visokom temperaturom", izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Insajder tvrdi da su se razboljeli i članovi njihovog tima, uključujući tjelohranitelje, vozače i asistente te da su bili u lošem stanju.

"Victoria se uspaničila i cijelu obitelj je držala u karanteni duže od dva tjedna kako bi smanjila rizik od prenošenja zaraze. Bile su to teški tjedni", dodao je izvor.

U ožujku su David i Victoria gledali utakmicu Inter Miamija u Los Angelesu, a organizirali su i proslavu 21. rođendana njihovog sina Brooklyna 4. ožujka kada je nastupao britanski reper Stormzy.

Također, tijekom istog mjeseca su bili u kontaktu sa slavnim prijateljima Emmom Bunton, Evom Longorijom i Liv Tyler.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije