PRENOSI MIRROR

David Beckham boluje od rijetkog poremećaja. Brojne noći provodi uz vrlo čudne aktivnosti

David Beckham
01.05.2023.
u 18:42

Svjetski slavni nogometaš otkrio je neke do sada nepoznate detalje iz privatnog života

Legendarni engleski nogometaš David Beckham (47) u nadolazećoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji govorio je o privatnom životu i borbi s opsesivno-kompulzivnim poremećajem (OKP). Beckham je oktrio više detalja o svom mentalnom zdravlju, nakon što je još ranije ispričao fanovima da mora sve držati u ravnim linijama i skladu, ali njegovi problemi su zapravo puno dublji. OKP spada u skupinu anksioznih poremećaja, a karakteriziran je pojavom opsesivnih misli i kompulzivnih radnji. Ljudi koji pate od ovog poremećaja shvaćaju besmislenost svojih postupaka i doživljavaju ih neugodnim, ali ih ne mogu spriječiti.

Beckham kaže da živi s opsesivno-kompulzivnim poremećajem zbog kojeg svake noći provodi sate i sate čisteći svoj raskošnu vilu. Ostaje budan do kasno u noć kako bi čistio svijeće dugo nakon što svi članovi njegove obitelji krenu na spavanje, a čak je u jednom trenutku kritizirao suprugu Victoriju (49) jer je stavila sol gdje joj nije bilo mjesto

- Tako dobro čistim, ali nisam siguran da to moja supruga toliko cijeni. Kad svi legnu u krevet, ja tada hodam uokolo, čistim svijeće, stavljam svjetla na pravu postavku, pazim da je svuda uredno. Mrzim kada se probudim ujutro, a tamo još stoje čaše, tanjuri... Zamorno je ponekad obilaziti svaku pojedinu svijeću i čistiti je. Režem vosak za svijeće, čistim staklo oko nje... Znam, čudno zvuči - izjavio je Beckham, a prenosi poznati britanski list Mirror.

Obitelj Beckham živi u vili vrijednoj 25 milijuna funti u londonskoj četvrti Holland Park, koju su kupili 2013. godine, a koja ima osam kupaonica, sedam spavaćih soba, teretanu i spa centar. Inače, od OKP-a boluje otprilike jedan posto svjetske populacije što je oko 70 milijuna ljudi.

Iz Netflixove produkcije su rekli da će novi film o Beckhamu obuhvatiti njegov život od njegovih korijena iz radničke klase u istočnom Londonu do osvajanja svijeta i igranja u najvećim klubovima svijeta. U karijeri je osim za Manchester United i Real nastupao za AC Milan te PSG

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije