pjevačica iskreno

Danijela Martinović znakovito poručila: 'Ljubav je toliko široka, nespoznatljiva i neshvatljiva kao univerzum'

Danijela Martinović
Foto: Instagram
28.02.2022.
u 21:50

- Život je najljepši redatelj i ništa u životu ne treba nego se prepustiti, a on će odraditi sve - rekla je Danijela.

Danijela Martinović (50) ove godine slavi 30 godina karijere, a nakon što je lani prekinula dugogodišnju vezu s Petrom Grašom nije se puno oglašavala u medijima.

U razgovoru za RTL Exkluziv s ponosom je rekla kako je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života. 

- Štogod da kažem, može završiti u naslovu jer ljubav je toliko široka, nespoznatljiva i neshvatljiva kao univerzum. Mislim kad osoba dođe u stanje gdje je svjesna da je sve na svom mjestu, koliko god izgledalo kaotično ali da znaš da si tamo gdje trebaš biti i da nikada neće dobiti više nego što možeš podnijeti - da je to jednostavno najljepši period  - rekla je Danijela koja za Dan žena priprema koncert u Lisinskom.

Otkirla je i tko joj je najveća podrška u životu.

- Apsolutno naravno, mama. Imam tu sreću da je još živa jer većina mojih prijateljica nemaju mame i onda se mi znamo zezati. Moje prijateljice Ana i Doris nemaju mamu pa kad smo kod mene zajedno, nazovemo je i stavimo na zvučnik i onda sve tri u jedan glas kažem: 'Hej mama'"- rekla je Danijela i dodala kako joj mama uvijek prigovara da je djetinjasta.

Svestrana pjevačica osim koncerta i novih pjesama pronašla je vremena i za liniju nakita, ali i jedan roman za sada nepoznatog imena. 

- Život je najljepši redatelj i ništa u životu ne treba nego se prepustiti, a on će odraditi sve - zaključila je Danijela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije