Raskid joj je teško pao:

Danijela Martinović otkrila zašto se ona i Petar Grašo nikada nisu vjenčali

Foto: Instagram
20.10.2021.
u 19:37

Mislim da je to kliše, ladica u koju te nekako svi pokušavaju ugurati, teško mi je govoriti o tome, mi smo već godinama u vezi. Samo živimo svoju ljubav i želimo je držati i dalje od medija i javnosti, rekla je tada Danijela

Nakon raskida dugogodišnje veze s Danijelom Martinović, Petar Grašo uplovio je u nove ljubavne vode. Ubrzo se doznalo o kome je riječ – mlada pjevačica Hana Huljić, također Splićanka, kći hitmakera Tončija Huljića. No, prve zajedničke fotografije nisu snimljene na moru, nego u Zagrebu, kojim su se prošetali držeći se za ruke i ne ostavljajući mnogo mjesta sumnjama.

Samo nekoliko dana prije nego što se doznalo da se poznati par nakon 24 godina veze rastao, Danijela je objavila novu pjesmu simboličnog naziva „Ljubav ne odustaje“, koja kao da govori o raskidu i izgubljenoj ljubavi.

„I da ne svane dan, i vrijeme da stane, da zaustavim svijet, sve četiri strane, da razmaknem more, oluje smirim sve, ništa ne vrijedi kad nema te. Više nisam ti san, al' daj mi malo nade, bit ću sjena sjenama, da te netko ne ukrade. Možda dogodi nam se, možda krene nabolje, ljubav ne odustaje, nepobjediva je!“, piše Hellomagazin.rs

Budući da su zajedno proveli gotovo dva i pol desetljeća, i da su oduvek važili za jedan od najskladnijih parova, ponovno je aktualno pitanje kako to da se nikada nisu vjenčali. Danijela je na ovu temu svojevremeno ispričala:

‒ Mislim da je to kliše, ladica u koju te nekako svi pokušavaju ugurati, teško mi je govoriti o tome, mi smo već godinama u vezi. Samo živimo svoju ljubav i želimo je držati i dalje od medija i javnosti. Čim obučem nešto bijelo, mediji to proglase vjenčanicom. Nekad me je to nerviralo, ali sada već znam od koga i što mogu očekivati, pa sam spremna kao GSS. Zapravo, stvar je vrlo jednostavna, nećemo se vjenčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to kod mene izaziva klaustrofobiju, sve drugo je lijepo i slobodno. Oduvijek sam voljela biti hrabra i drugačija, da se ne uklapam u standarde. Raduje me što sam sama sebi vjerna.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
DenisSplit85
08:40 21.10.2021.

A Danči moja bas ga laprdare.... Niste se mlada gospodjice vjenčali jer Vam se nije dalo! Kratko i jasno!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije