ZALJUBLJENA PJEVAČICA

Danijela Martinović otkrila čime ju je osvojio dečko Josip: 'To nikad nisam vidjela ili vrlo rijetko'

Danijela Martinović
Mario Poje
24.03.2023.
u 07:48

Pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a tada se prvi put susrela s dečkom, Josipom Plavićem. Njezin slučaj brzo su riješili, a njih dvoje nastavili su se družiti

Glazbenici Danijeli Martinović (51) ruže u ljubavi cvjetaju već godinu dana, otkako je nakon krađe identiteta upoznala zagrebačkog policajca Josipa Plavića (49). U novoj epizodi 'In magazina' progovorila je o novoj pjesmi "Vjerujem ljudima" za koju je prije nekoliko dana objavila i videospot, a iako ne priča puno o privatnom životu, kratko je otkrila i čime ju je osvojio novi dečko.

- Stvarno je poseban, drugačiji, njegov pogled na život recimo dosta se ponaša prema ljudima, to nikad nisam stvarno vidjela ili vrlo rijetko. Običnim ljudima. Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ja ne znam o tome pričati - rekla je pjevačica koja vjeruje da se sve događa u pravo vrijeme. Rekla je i kako je Josip ljubitelj glazbe, a i zna joj zasvirati ponekad.

- On je 16, 17 godina imao svoj bend 'Izvan zakona', čak je i skladao. Svirao je gitaru. Tako da ima veliko iskustvo u glazbi - otkrila je Danijela.

A i nama je na promociji knjige "Arsen - Sjećanja" u Zagrebu otkrila ponešto o dečku. 

- Nisam to uopće očekivala, apsolutno sam sretna i nisam razmišljala kako se to može dogoditi, život je tako čudesan da mu se treba baciti u zagrljaj a ja sam poznata da se volim baciti životu u zagrljaj i onda on uzvrati najčvršćim zagrljajem koji ste mogli zamisliti. - ne skrivajući koliko je sretna i zaljubljena govorila je Danijela. Njezin partner se također bavi glazbom, pisao je i skladao pjesme, a koliko je upoznat s njezinim opusom i hoće li možda uskoro zajedno surađivati na nekoj pjesmi, upitali smo pjevačicu. 

- Pisao je pjesme, sad već duže godina nije pisao, ali glazba je sastavni dio njegovog života i nije bio potpuno upoznat s mojim opusom ali sad se šalimo na taj račun i međusobno se upotpunjujemo. Bilo bi mi drago da pobudim u njemu želju za stvaranjem pjesama, ako se to dogodi bit će mi drago i to plamti i bilo bi mi drago da napravimo pjesmu zajedno - kazala nam je. 

Podsjetimo, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu. Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti. 

Josip iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je i dalje u dobrim odnosima. Josip je dosta visok, snažan i jak, dok je Danijela dosta sitna, zbog čega je prijateljima taj spoj u početku navodno bio dosta čudan.

Ovaj zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda "Izvan Zakona" osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?