NJEZINI CITATI

Danijela Martinović o boli: 'Ako trpiš u ime ljubavi, znači da ne voliš'

Danijela Martinović
Foto: Mario Poje
25.07.2022.
u 17:02

Na službenim stranicama pjevačica prodaje Kutiju citata iz njezine knjige "Šalabahter života"

Pjevačica Danijela Martinović (51) na svojim službenim stranicama prodaje Kutiju citata, a citati su iz njezine knjige "Šalabahter života", što su njezini motivacijski poetski zapisi. U jednom od njih progovorila je i o boli.

- Ako trpiš u ime ljubavi, znači da ne voliš jer ljubav samo voli. Nikad ne trpi - stoji na jednom citatu. A ispod toga je rukom napisano 'Ljudi su nešto pobrkali'. 

- Nakon ‘Šalabahtera života’ i ispisanih stranica, mnogi od vas poželjeli su citate Šalabahtera izrezati, uokviriti, spremiti i to mi je najveća sreća… baš zato sam sa predivnim kreativcima iz Fravera napravila nešto sasvim posebno – Knjigu citata. Riječ je o mislima i citatima koje sam napisala u svojoj knjizi ‘Šalabahter života’ i ‘Šalabahter života – Neopisivo’. Otisnuti su na najfinijem papiru i spremljeni u ručno izrađenu kutiju od baršuna. Svaki citat pomno je biran da bude Vaš poseban trenutak, riječ koja vam znači nešto više… - stoji na njezinim stranicama.

U kutiji ima 15 citata.

Inače, pjevačica je u petak 15. srpnja proslavila proslavila 51. rođendan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije