WOW

Danas se udaje? Evo gdje će biti svadba Maje Šuput, sve je već spremno

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
11.05.2019.
u 10:18

Cijela Istra bruji, u vili Menghetti prema se vjenčanje pjevačice Maje Šuput, no njezin zaručnik nije htio otkriti o čemu se radi već je samo rekao da je na putu, prenosi 24sata.

Nakon razuzdanog djevojačkog partyja Maja Šuput dugo nije objavila nikakvu novu informaciju o svojoj svadbi. 

Da se nešto događa dalo se naslutiti tek nakon misteriozne izjave njezine menadžerice koja je rekla da ide na dvodnevni put i da neće moći obavljati dužnosti koje inače čini za svoju klijenticu. 

Ipak, Istrijani su primijetili da se nešto sprema na imanju Meneghetti, u vili u kojoj su se već vjenčale Severina, ali i Franka Batelić, a posjetila ju je i glumica Salma Hayek dok je snimala film "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Hrvatskoj. Miss7 doznaje kako će vjenčanje biti danas, u subotu 11. svibnja. 

Gosti su navodno već pripremili poklone i uputili se prema imanju. 

Majin zaručnik, Nenad Tatarinov nije htio otkriti što se događa već je tek kratko za 24sata rekao da je on na putu. 

Podsjetimo, Maja je nedavno imala djevojačku, a na Instagramu je otkrila da će joj kuma biti Lana Gadža Čermak, bivša djevojka Vedrana Ćorluke, koja je otada otkrila da je trudna. Maju je pratio i prijatelj i stilist Marko Grubnić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije