NOVE FOTOGRAFIJE

Čudesna transformacija slavne Adele! Nitko je ne prepoznaje s 40 kg manje

02.08.2020.
u 13:39

Pjevačica je objavila novu fotografiju na Instagramu i sve je iznenadila svojim izgledom i novom linijom.

Više od 40 kilograma pjevačica Adele izgubila je u svega nekoliko mjeseci i sve je iznenadila svojom čudesnom transformacijom, a svaka nova fotka koju objavi na Instagramu njezine obožavatelje ostavlja u čudu. - Hvala ti kraljice što se uvijek osjećamo voljeno kroz tvoju umjetnost - napisala je Adele na fotografiji koju je posvetila svojoj kolegici Beyonce i i njezinom albumu Black is King. S dugom kovrčavom kosom i tankom linijom Adele je neprepoznatljiva, a obožavatelji su joj poručili da izgleda fantastično i udijelili su joj komplimente za novi look.

Za ovakvu promjenu zaslužna je dijeta sirtfood ali i Adelin osobni trener koji je gotovo svaki dan s njom bio u teretani. Spomenuta sirtfood dijeta svoj temelj ima u sirtuinima, skupini proteina koji reguliraju niz tjelesnih funkcija, uključujući metabolizam, upalne procese i životni vijek. Namirnice koje se koriste u ovoj dijeti su heljda, orasi, rikula, radič, borovnice, kelj, jagode a u kategoriju namirnica koje se smiju jesti tijekom ove dijete su i crna čokolada i kava. Kreatori ove dijete su britanski nutricionisti Aidan Goggins i Glen Matten koji su htjeli osmisliti dijetu koja će polako i zdravo omogućiti ljudima da se riješe viška kilograma. Pjevačica se nedavno rastala od supruga Simona Koneckija i par je odlučio ne puštati u javnost nikakve detalje o svom razvodu. Zajedno su proveli osam godina od kojih su tri bili u braku i i zbog svog sina odlučili su kako ne žele u javnost izlaziti s informacijama o razlozima zbog kojih više nisu zajedno.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije