Vrući blagdani

Ćorluka vodi svoju Franku na Rt dobre nade

Vedran
18.12.2015.
u 15:04

Nisam se dugo sređivala da bih izgledala poput Nancy. Pomogla mi je majstorica maske iz kazališta Komedija. Napravila je od mene divu, kaže Franka Batelić

Pjevačica je u Zagrebu nastupila na koncertu povodom 100. godišnjice rođenja Franka Sinatre.

Njezin dečko, nogometaš Vedran Ćorluka s oduševljenjem je pratio svaki njezin pokret na sceni. U kratkoj bijeloj haljini Franka je pjevala 'Bang, Bang', a poslije joj se pridružio i operni pjevač Kistijan Beluhan. On je odijelom i kretnjama imitirao legendarnog Sinatru pjevajući 'My Way' i 'New York, New York'. 

Nakon nastupa Batelić i Ćorluka uživali su u delicijama talijanske kuhinje. Pjevačica i nogometaš u vezi su više od dvije godine. Oboje vole putovati kad god im to Čarlijeve klupske obaveze u moskovskom Lokomotivu dopuštaju. Nadolazeće blagdane par će provesti u Južnoafričkoj Republici.

- Obići ćemo turističke znamenitosti, od Johannesburga i planina Drakensburg, preko Rta dobre nade pa do Durbana. Dio ćemo provesti i u divljini. Jako se veselim dvotjednom odmoru - rekla je Franka. 

Čorluka je blagdane prethodnih godina provodio s obitelji. Dok je živio u Engleskoj, redovito ga je posjećivala majka koja nikad nije dopuštala da joj sin za blagdane bude sam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije