EUROVIZIJA

Članovi Leta 3 pokazali kako se pripremaju za nastup i pozvali na glasovanje: 'Pridružite se mantri'

let 3
Dallas Records
13.05.2023.
u 20:37

Bend je vrijeme pred nastup proveo opuštajući se u spa centru te brinući o koži svog lica pred večerašnji veliki nastup

Još nas manje od sat vremena dijeli od početka finalne večeri Izbora za pjesmu Eurovizije u Liverpoolu na kojoj hrvatski predstavnici, riječki bend Let 3 nastupaju pretposljednji. Naime, letovci će nastupiti 25. od ukupno 26. izvođača, a među njima su predstavnici: Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije, Norveške, Slovenije, Albanije, Cipra, Estonije, Belgije, Austrije, Litve, Poljske, Australije i Armenije. Tu su i zemlje velike petorke: Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka, Italija te Ukrajina koja je prošle godine pobijedila na izboru. 

Generalne probe su već odrađene, a izvođači se trenutno nalaze na zadnjim pripremama pred glazbeni spektakl. Tijekom popodneva javili su se članovi grupe Let 3 te otkrili kako provode vrijeme pred nastup.

 

 

 

 

Naime, bend je vrijeme pred nastup proveo opuštajući se u spa centru te brinući o koži svog lica pred večerašnji veliki nastup. Na snimkama se vidi kako su članovi benda imali maske na licima te krastavce na očima kako bi izgledali svježe na pozornici. Sve je to dokumentirano i videom koji su podijelili na društvenim mrežama te pozvali na glasovanje za njih. 

- ŠČ mantra prije velikog finala, pridružite se mantri od doma i glasajte večeras – poručili su kratko u opisu videa gdje se čuje lagana muzika te poneko umirujuće 'ŠČ'. Nije nedostajalo ni riječi podrške ispod nove objave.

„Osjećam se kao da igra reprezentacija večeras, naprijed naši“, „To je to, idemo do pobjede, ŠČ“,  pisali su u komentarima obožavatelji.

Podsjetimo, građanima koji svoj glas žele dati Letu 3, a nalaze se u Hrvatskoj to neće biti omogućeno. No, mogu glasovati svi oni u inozemstvu. Glasovanje će trajati 40 minuta, a nakon toga će uslijediti dio u kojem će voditelji prvo otkriti kako su glasali stručni žiriji u svakoj zemlji koja je nastupila, a potom kako je glasala publika.

Postoji i jedna velika promjena kod pravila glasovanja. Naime, Eurovizija se ove godine 'otvorila' prema cijelom svijetu te mogu glasovati i zemlje koje ne sudjeluju. Oni koji gledaju u državama koje ne sudjeluju mogu glasovati samo na stranici www.esc.vote ili putem linka preko službene aplikacije. Deset pjesama koje prikupe najviše glasova ‘ostatka svijeta’ dobit će bodove od 1-12 te glasovi ‘ostatka svijeta’ vrijede kao glasovi jedne države.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije