NAKON POKRENUTE TUŽBE

Charles uzeo novce s Ellinih računa: 'Sve su tvrtke bile njezine, on je kamikaza'

Ella Dvornik
24sata/Privatni album
28.10.2023.
u 15:39

Izvor blizak influencerici kaže da su sve firme bile njezine te da je on bio samo zaposlenik, ali i da je on svojim akcijama uništio tvrtku

Britanski poduzetnik Charles Pearce (54) tužio je svoju bivšu suprugu Ellu Dvornik (32) zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik. Jutarnji list pisao je kako je njezina tvrtka sada u blokadi, no razlog svemu nije loše poslovanje nego postupci njezinog supruga od kojeg se trenutno razvodi.

Isto tako, kako doznaju iz njezinih bliskih izvora, Charles joj je navodno uzeo novac s poslovnih računa firme 'Manijak' i obrta 'Cruella'. Naime, on je neovlašteno kao zaposlenik, koji je imao pristupe tim računima, sav novac prebacio na svoj privatni žiro račun.

Influencerica je 2016. godine pokrenula tvrtku 'Manijak', a tada je objasnila da se radi o prvom europskom inkubatoru koji je okupljao influencere te marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Tvrtka je od početka imala jedan zaposlenik, a od 2021. godine su na njoj dva zaposlenika s plaćom malo većom od 1000 eura. Manijak je, prema Fininim podacima, lani imao prihod od 219.000 eura. Kapital i rezerve su iznosili 300.000 eura. Ove godine tvrtka je tri puta bila u blokadi i izlazila iz nje, a u ljeto je objavljena na listi neisplatitelja plaća; 22. rujna je četvrti put blokirana i tako je i danas.

Obrt 'Cruella' pokrenula je 2018. godine, a i on je u blokadi četvrti put ove godine. No, ove godine Ella je pokrenula novu tvrtku Alterella koja uredno posluje. 

- To bi napravio svatko kad bi vidio da se opstruira nešto što je vrijednim radom napravio. Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik. On je kamikaza - kazao je izvor za Jutarnji list i napominje da je Charles svojim akcijama uništio tvrtku.

Podsjetimo, par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. A iako je Ella potom glasine demantirala i za naš Ekran, čini se kako samo nije bila spremna pričati o svom privatnom životu.

Prije nekoliko dana doznalo se kako je Charles tužio Ellu. - Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine - kratko stoji u zabilježbi.  Nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih, stoji u zemljišnim knjigama - pisali su 24 sata o tome.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije