imao je još avantura

Charles nije ljubovao samo s Camillom

dfs
05.01.2017.
u 22:01

Princ Charles (68) našao se u novom preljubničkom skandalu. Naime, prema tvrdnjama u biografiji Sally Bedell Smith 'Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life', Charles je avanturu s poduzetnicom Sue Townsend imao još dok je bio u braku s princezom Dianom, a tada se već počeo viđati s Camillom (69), piše Radar Online.

- Zbog ovih šokantnih činjenica ona je bijesna i izvan kontrole. Vjerovala je da je ona ta koja je smirila Charlesa. Dijelili su krevet godinama prije njegova braka s Dianom i nakon što se vjenčao s njom - rekao je izvor, prenosi 24sata.hr

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsellfoto: PA/Pixsell

Navodno mu je, kada je čula za Sue, bacila figuricu u glavu i vikala da joj nije jasno kako ju je mogao varati i ponižavati u javnosti. Iako joj je objašnjavao da su on i poduzetnica bili samo prijatelji, Camilla mu nije povjerovala te ga je počela udarati šakama.

- Avantura sa Sue je izluđuje. Želi mu se osvetiti - tvrdi izvor.

Pixsell | Autor: Pixsellfoto: Pixsell

Poduzetnica danas ima 67 godina, a suosnivačica je tvrtke Crabtree & Evelyn. Bili su toliko bliski da ju je Charles čak upoznao sa svojom sestrom i princezom Anne te su često odlazili na izlete. Prekinuli su 1997. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije