PRAVA DRAMA

Četverogodišnja glumičina kći hitno prevezena u bolnicu!

PA/Pixsell
24.08.2019.
u 10:30

Američka glumica Kristen Bell doživjela je pravu dramu.

Kristen Bell koju smo vidjeli u serijama "Veronica Mars" i "The good place" na Instagramu je obavijestila svoje fanove o drami koju je proživjela s kćerkicom Deltom. 

Naime, malena četverogodišnjakinja hitno je završila u bolnici nakon što si je autom priklještila srednji prst desne ruke. Brza reakcija brižnih liječnika spasila je djevojčicin prst.

- Naš prvi posjet bolnici. Jako sam zahvalna divnom liječničkom timu, koji je mojoj kćeri sve objasnio kako bi je bilo što manje strah. Zahvaljujući njihovoj sručnosti, obje smo se osjećale u sigurnim rukama i sve je prošlo u najboljem mogućem redu - napisala je glumica na svom Instagramu.

 

 

Osim djevojčice Delte, Kristen i njezin suprug Dax roditelji su šestogodišnje djevojčice Lincoln. Par se vjenčao 2013. nakon četiri godine zaruka, a svoje vjenčanje podredili su legalizaciji istospolnih brakova u Kaliforniji. 

- Još uvijek sam pod dojmom i uzbuđena. Učinili smo to, sad ga i službeno mogu zvati svojim suprugom, što je doista divno. No sve ostalo je isto kao i prije - rekla je tada za People Kristen. nakon što je zakon o istospolnim brakovima u Kaliforniji odobren u lipnju te godine. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije