mračna ispovijed missice

Četiri dana nisam baš ništa jela, samo da osvojim krunu

osvojim krunu
26.07.2016.
u 10:46

Nova "najseksi djevojka Rusije", šokirala je svijet otvorenim priznanjem da četiri dana prije izbora nije baš ništa jela. Miss Maxim 2016., 21-godišnja studentica Natalyja Shuvalova, izabrana je među 4000 prijavljenih natjecateljica, a priznanje joj je izletjelo tijelom pobjedničkog govora - zajedno s obećanjem da će nakon što siđe s pozornice otići direktno u McDonald's na Big Mac.

"Tajna je u nejedenju", sa smješkom je objasnila kada su je pitali što ju je dovelo do pobjede, a bojni kritičari na društvenim mrežama su potom žestoko napali takav stav.

Organizatori izbora u njenom izgladnjivanju, međutim, ne vide nikakav problem - štoviše, napali su je i sami, ali iz drugog razloga.

"Iznenadila me i pomalo razočarala njena izjava. Prema uvjetima natječaja natjecateljice su obavezne za izbor se pripremati tjedan dana prije izbora, a ne samo četiri dana. Kad je u pitanju zdravlje, smatramo da bi ljepota uvijek trebala biti ženi na prvom mjestu", izjavio je glavni urednik ruskog Maxima, Alexander Malenkov, prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije