'Preživio sam'

CeeLo Greenu je eksplodirao mobitel u lice

adsd
18.12.2016.
u 18:15

Nakon što je preko vikenda snimka mobitela koji mu je eksplodirao u lice postala viralna, fanovima se preko Facebooka obratio CeeLo Green (42).

 

- Želim svima reći da sam živ i zdrav i da mi je dobro. Iskreno, jako me pogodilo što je bilo tko morao biti emocionalno uznemiren snimkom. Ono što ste vidjeli zapravo je dio manjeg videa koji smo snimali za novi projekt koji zovemo Gnarly Davidson. Projekt bi trebao predstaviti moj novi alter ego. Sada samo svima želim zahvaliti na vašoj ljubavi, brizi i podršci - rekao je u videu koji je objavio na 'fejsu'.

 

Nakon što je šokantna snimka s nadzorne kamere objavljena na internetu, mnogi su se zabrinuli za pjevača te je dobio mnogo upita o tome kako mu je i je li ozbiljno povrijeđen. I neki od njegovih poznatih kolega zabrinuli su se nakon što su vidjeli snimku pa su na društvenim mrežama pisali kako su zabrinuti i da mole za njega.

CeeLo je tada objavio objašnjenje u kojem je rekao da je snimka dio već spomenutog projekta, ali nije sasvim objasnio je li eksplozija bila slučajna ili namjerna.

 

foto: NY Pictures6

 

Snimku na kojoj vidimo mobitel kako mu eksplodira u lice na Instagramu je objavio korisnik 'I am Philly Chase', ali nije objavio kako je došao do videa ili kada je isti snimljen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije