ODGOVORIO NA TUŽBU

Cathriona White prijetila Carreyju da će se ubiti

ODGOVORIO NA TUŽBU
20.10.2016.
u 11:30

Slavni komičar je sudu u Los Angelesu podnio dokumente kao svoj odgovor na tužbu koju je protiv njega podigla majka njegove pokojne bivše djevojke, Cathrione White.

Jim Carrey je odgovorio na tužbu koju je protiv njega podigla Brigid Sweetman, majka njegove bivše djevojke Cathrione White, koja se nakon prekida s glumcem predozirala tabletama.

U dokumentima koje je podnio sudu, Carrey negira optužbe da je umiješan u Cathrioninu smrt te detaljno opisuje svoj odnos s njom, piše People.

“Između 2012. i 2015. sam imao dvije romantične veze s Cathrionom White. Iako smo tijekom tog perioda i prekidali, uglavnom smo bili zajedno, uključujući i period nakon studenoga 2014. godine kada mi se javila sa željom da se pomirimo i nastavimo vezu, koja je trajala do njene smrti”, navodi komičar.

Carrey tvrdi i da je tijekom veze s Cathrionom plaćao njenu stanarinu i davao joj 800 dolara tjedno, te uz to pokrivao i druge njene troškove. Krajem 2012., navodi glumac, Cathriona mu je ponudila brak kako bi dobila zelenu kartu i ostala u SAD-u, no on ju je odbio.

“Tek nakon nekoliko mjeseci sam saznao da se udala za Marka Burtona u Las Vegasu, dok je bila u vezi sa mnom. Nikada nisam upoznao tog čovjeka za kojeg se udala zbog zelene karte, niti smo razgovarali o tome dok je bila živa”, naveo je Jim.

Tjedan dana prije nego što je počinila samoubojstvo, Cathriona se naljutila na Carreyja jer je provodio vrijeme s kćeri koja je završila u bolnici, a ne s njom. Tada je, tvrdi glumac, sve svoje stvari odnijela iz njegovog doma, a nekoliko dana kasnije se predozirala.

Carrey tvrdi i da je White prijetila da će se ubiti dok su bili u vezi.

“Moja krv je na tvojim rukama”, piše u poruci koju mu je napisala 2013. godine, kada ga je optužila da joj je prenio spolne bolesti.

Glumac negira te navode, kao i navode Cathrionina supruga da joj je on ilegalno nabavio tablete kojima si je oduzela život.

Odvjetnik Whiteine majke tvrdi da Carrey koristi svoje slavu i bogatstvo kako bi zavarao javnost te da nije istina da nije zarazio pokojnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije