KAKVO TIJELO!

Burak Özçivit objavio fotku s medenog mjeseca i usrećio obožavateljice

Foto: Instagram
1/2
03.07.2017.
u 16:26

Glumac uživa sa suprugom Fahriye Evcen, a fotografijom koju je objavio na Instagramu barem je malo popravio raspoloženje obožavateljicama koje su tužne zbog toga što se oženio

Svjestan da je njegova ženidba rastužila njegove brojne obožavateljice Burak Özçivit odlučio ih je oraspoložiti jednom fotografijom snimljenom na Maldivima gdje je trenutno na medenom mjesecu sa suprugom Fahriye Evcen. 

Popularni turski glumac, koji je publiku u Hrvatskoj osvojio ulogom Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom" objavio je na Instagramu fotografiju i pokazao svoje savršeno isklesano tijelo.  

Glumac se dugo vremena bavio i manekenstvom i 2003. je bio proglašen muškim top modelom Turske i već tada je veliku pažnju posvećivao svom izgledu. Jednom prilikom je otkrio kako reovito diže utege i radi sklekove.

Ovom fotografijom glumac je usrećio obožavateljice što su mu dale do znanja u komentarima koje su ostavile na Instagramu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije