‘Smrznute deve’

Bukovica: Potpisom za Croatia Records ostvario sam dječački san

14.01.2016.
u 07:00

“Ovim se na neki način ispunila moja dječačka želja kada sam gledajući reklamu tadašnjeg Jugotona s djetlićem koji izgovara rečenicu ‘nova ploča’ sanjao da budem dijelom te kuće”, rekao je Bukovica.

Rock bend Emir & Frozen Camels (EFC) pridružio se najvećim imenima glazbene regionalne scene potpisavši ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records iz Zagreba. U ime benda potpis na ugovor stavio je njegov vođa Emir Bukovica.

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje s Dallas Recordsom pod čijim okriljem je EFC bend objavio tri vrlo uspješna i regionalno nagrađivana studijska albuma, ovaj bend se odlučio na promjenu diskografske kuće.

“Ovim se na neki način ispunila moja dječačka želja kada sam gledajući reklamu tadašnjeg Jugotona s djetlićem koji izgovara rečenicu ‘nova ploča’ sanjao da budem dijelom te kuće. Radujem se našoj predstojećoj suradnji”, rekao je Bukovica.

Emir & Frozen Camels u idućem razdoblju očekuje promocija posljednjeg singla i videospota “Flaster” na području Hrvatske i regije, a prva veća se već dogodila prije par dana, kada je videouradak premijerno prikazan na MTV Adria. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije