Bill Cosby ženi u publici:

Budi oprezna dok piješ pored mene

bill cosby
Foto: Barry Sweet/DPA/PIXSELL
09.01.2015.
u 09:38

Žena iz publike usred njegovog nastupa u Kanadi ustala je i krenula po piće. Bill ju je upitao kamo ide, a kad mu je odgovorila našalio se da bi trebala biti oprezna...

Slavni komičar, kojeg je posljednjih mjeseci više od 20 žena optužilo da ih je drogirao i silovao, do sad je odlučno šutio o optužbama, ali za vrijeme nastupa u Kanadi našalio se na svoj račun. Kada je žena iz publike usred njegovog nastupa ustala i krenula po piće komičar ju je upitao kamo ide, ona mu je odgovorila da ide po piće i pitala ga želi li i on da mu donese jedno, pišu strani mediji. - Moraš biti oprezna dok piješ u mojoj blizini - odgovorio joj je Bill sa smiješkom aludirajući na optužbe žena koje tvrde da ih je drogirao upravo na način da im je ubacio nešto u piće. Šokirana publika prvo je reagirala uzdahom iznenađenja, a zatim mu je cijela dvorana počela pljeskati i smijati se. Ipak, nisu svi došli poslušati Cosbyjev nastup već kako bi izrazili svoje negodovanje. Dvojica su izbačena iz dvorane jer su komičaru dovikivali uvrede dok je pred dvoranom stajala nekolicina prosvjednika s transparentima na kojima su bili natpisi poput 'silovanje nije šala'. Iako se većina Cosbyjevih kolega zbog optužbi sada ograđuje od prijateljstva s njim neki još čvrsto stoje na njegovoj strani. Jedna od njih je i Phylicia Rashad (66) koja je u seriji 'The Cosby Show' glumila Billovu suprugu Claire Huxtable. Rashad tvrdi da su optužbe samo izmišljotine koje netko podmeće Cosbyju kako bi mu uništio karijeru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije