OBOŽAVATELJI ZABRINUTI

Bruce Springsteen se srušio na pozornici usred nastupa, u pomoć mu pristigli ostali članovi benda

Bruce Springsteen
Foto: TikTok
1/3
31.05.2023.
u 17:02

Obožavatelji su odahnuli kad se pjevač ustao s osmijehom na licu pa je dočekan s velikim aplauzom gomile. Srećom, nije podlegao nikakvim ozljedama tijekom pada.

Slavni Boss, legendarni glazbenik Bruce Springsteen (73) zabrinuo je obožavatelje na nastupu u Amsterdamu kada se iznenada samo srušio na pozornici. Naime, pjevač se spotaknuo tijekom jedne od izvedbi dok se pokušavao popeti stepenicama na binu u amsterdamskoj Johan Cruyff Areni. Nesretni pjevač promašio je jednu stepenicu i pao, a obožavatelji su u tom trenu ostali šokirani, zabrinuti za glazbenika. 

U pomoć su mu odmah pristigli ostali članovi benda koji su mu pomogli s gitarom koja mu je bila oko vrata, a na koncu je glazbenik uspio ustati uz pomoć nekolicine njih. Obožavatelji su odahnuli kad se pjevač ustao s osmijehom na licu pa je dočekan s velikim aplauzom gomile. Srećom, nije podlegao nikakvim ozljedama tijekom pada. 

 

 

Nakon što je ustao, u šali je rekao: "Laku noć svima", prije no što je ponovno uzeo svoju gitaru u ruke i nastavio s koncertom.

Incident se dogodio na koncertu prošlog tjedna dok je glazbenik zajedno s E Street Bandom pjevao hit pjesmu "Ghosts". Međutim, video se tek ovih dana počeo masovno širiti Twitterom.

To je bio jedan u nizu brojnih velikih koncerata koje je zvijezda organizirala na svojoj svjetskoj turneji. U sklopu turneje već je pjevao u Irskoj, Italiji, Francuskoj i Španjolskoj, a svirkama u Škotskoj zaključit će ovaj mjesec. Podsjetimo, u Italiju ga je otišla pogledati i Severina, koja se pohvalila time na svojim društvenim mrežama.

- Moj dečko iz osnovne škole Springsteen je i dalje najzgodniji frajer na planeti - napisala je naša pjevačica na Instagramu i podijelila nekoliko fotografija i video snimki s koncerta. Naime, ovaj glazbenik njoj je glazbeni uzor od malena i čiji je poster imala u svojoj sobi.

Već sljedeći mjesec glazbenik odlazi u Nizozemsku, Švicarsku, Englesku, Belgiju, Njemačku, Švedsku i Norvešku, a u kolovozu pak putuje SAD-om nekoliko mjeseci prije nego što velika turneja završi 10. prosinca u San Franciscu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije