DARIUS CAMPBELL

Britanski pjevač pao je u komu nakon što je popio čašu vode

19.12.2017.
u 17:45

Popio sam vodu i otišao u Glasgow mami na rođendan. No, srušio sam se i pao u komu. Dijagnosticirali su mi cerebralni edem. Mozak mi je otekao toliko da je bio veći od lubanje, a to je sve bila posljedica virusa koji se nalazio u vodi - kazao je Campbell.

Britanski pjevač Darius Campbell (37) jedva je ostao živ nakon što je popio  vodu iz rijeke Temze, kako bi u dobrotvorne svrhe promovirao pročišćivač za vodu, koji navodno uklanja 99,9 posto bakterija i virusa. No, njegova boca nije imala pričvršćen pročišćivač, pa se Darius zarazio virusom zbog kojeg je pao u komu, piše The Sun.

- Cilj nam je bio da prikupimo sredstva za pročišćivače koje bi poslali u Afriku ljudima koji nemaju pitke vode. Popio sam vodu i otišao u Glasgow mami na rođendan. No, srušio sam se i pao u komu. Dijagnosticirali su mi cerebralni edem. Mozak mi je otekao toliko da je bio veći od lubanje, a to je sve bila posljedica virusa koji se nalazio u vodi - kazao je Campbell. Osim toga, imunitet mu je toliko pao da je dobio i bakterijski meningitis.

Incident se dogodio prije dvije godine, a Darius je u komi ležao tri mjeseca. Uz njega je cijelo vrijeme bila njegova majka, koja je tada i sama bila bolesna, te se liječila od raka.

- Kada se ustanovilo da je uzrok moje bolesti virus koji sam popio s vodom iz Temze, jako sam se zabrinuo jer su pročišćivači otišli u Afriku. No, bilo mi je lakše kada sam čuo da drugim ljudima koji su snimili reklamu nije bilo ništa - kazao je Campbell.

Inače, Campbell je postao poznat kada se 2002. natjecao u talent showu Pop Idol gdje došao do finala. Iste godine je njegov prvi singl "Colurblind" došao do prvog mjesta britanske top liste. Izdao je dva albuma, a dvije je godine bio u braku s kanadskom glumicom Natashom Henstridge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije