NASTAVAK SUKOBA

Branislav Lečić objavio navodne prepiske s Danijelom Štajnfeld

09.11.2021.
u 16:16

Redatelj i glumac Branislav Lečić objavio je navodne prepiske s kolegicom Danijelom Štajnfeld koja ga je ranije ove godine optužila za silovanje.

"Inicijalni e-mail od Danijele Štajnfeld, dio dokaznog materijala koji je policija vještačenjem mog telefona i e-mail pribavila. Datum 12. prosinac 2016. godine", napisao je Lečić.
Na screenshotovima mailova koje mu je navodno Štajnfeld poslala moguće je vidjeti kako se dogovaraju za susret u Beogradu, a postojala je i mogućnost da zajedno rade na filmu "Dnevna zapovest".

 

Zatim je objavio i njihovu razmjenu poruka na Viberu, koje je također dio dokaznog materijala. Kako tvrdi, Štajnfeld nije mogla doći na njegovu predstavu pa su se vidjeli nakon izvedbe. Obavili su i nekoliko telefonskih poziva.
"Dragi Leko, neću stići na predstavu, u obiteljskim sam posjetama. Čekam te u blizini oko 22:30. Zovi kad si gotov da ti kažem gdje sam! Ljub", napisala je.

"Ja čekam u kolima da te pokupim, ali ne znam gdje si?!", napisao je.

"Tu sam na katu", navodno je odgovorila.

Podsjećamo, Štajnfeld je nedavno na svom Twitter profilu objavila kako kako je ne može tužiti jer zna da će izgubiti zato što je silovao.

"Gomilu dokaza je Tužiteljstvo zanemarilo i diskreditiralo. Što ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje cijeli snimak? Želja će ti se ostvariti", dodala je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije