GLUMAC OTKRIO

Brad Pitt odbio ulogu u kultnom filmu: "Uzeo sam crvenu pilulu"

24.01.2020.
u 12:35

Brad Pitt je na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari otkrio da je 90-ih odbio glavnu ulogu u kultnom filmu Matrix.

Prošle godine, producent "Matrixa" Lorenzo di Bonaventura, rekao je da su za ulogu Nea razmatrali Brada Pitta, no na koncu su je ipak dali Keanu Reevesu. Pitt sada tvrdi da mu je uloga zapravo ponuđena, ali i da ju je odbio. 

Glumac je gostovao na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, gdje su ga pitali o ulogama koje nije prihvatio. Pitt nije bio oduševljen pitanjem, no na koncu je rekao: "Odbio sam Matrix. Uzeo sam crvenu pilulu. To je sve što ću otkriti". 

- Kada bi radili emisiju o svim odličnim filmovima koje sam odbio, trebale bi nam dvije večeri - dodao je. 

U hit-filmu "Matrix" iz 1999., pojavljuje se poznata scena s crvenom i plavom pilulom - uzeti crvenu pilulu znači prihvatiti istinu i postati svjestan bolne realnosti, dok plava donosi iluziju, život u blaženom neznanju. Izbor između crvene i plave pilule i danas se često pojavljuje kao tema šala ili memeova u popularnoj kulturi.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije