NEOČEKIVAN POTEZ

Brad je opet povrijedio Angelinu, ona je frustrirana i ljuta

Angelina Jolie
Reuters
03.03.2017.
u 09:44

Glumac je opet u kontaktu s bivšom suprugom Jennifer Aniston što je jako uzrujalo Angelinu i ne može vjerovati da se Pitt opet želi družiti i komunicirati s bivšom

Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovno su u dobrim odnosima i prvi put otkako su se rastali opet komuniciraju. Nakon što mu je propao brak s Angelinom Jolie Pitt se odlučio pojadati Jennifer i sada se već neko vrijeme dopisuju sms porukama i često se čuju telefonom.

Kada je saznala da se Brad dopisuje s bivšom Angelina je poludjela, javlja Hollywoodlife. Činjenica da njihov razvod još nije finaliziran, a Brad se opet sprijateljio s bivšom suprugom jako je uznemirila Angelinu.

- Angelina je frustrirana, zbunjena, ljuta i povrijeđena. Nije se nadala da će Brad tako brzo krenuti dalje i da će obnoviti svoje prijateljstvo s Jenn. Sada je svjesna koliku je podršku imala u Bradu, jako joj nedostaje i sve je sigurnija kako razvod možda i nije tako dobra odluka - rekao je izvor blizak Angelini. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije