ZAVIRITE U SVIJET RAZNOLIKOSTI

Božo Vrećo otvorio vrata svoga doma

31.03.2020.
u 16:49

Bosanskohercegovački umjetnik, 36-godišnji Božo Vrećo, jedan je od onih čija se glazba sluša u svakom kutku svijeta. S obzirom na trenutačnu situaciju, baš kao i svima nama, život mu se u potpunosti preokrenuo. Česta putovanja zbog koncerata zamijenio je svojim domom u Sarajevu, gdje se u potpunosti posvetio sebi. Sudeći prema njegovim društvenim mrežama, uživa u tome, prenosi Story.hr.

Božo je fotografijama pokazao da vodi računa i o svom domu, odnosno autentičnim dekoracijama kojima je uredio svoj prostor. Pokraj brojnih fotografija, podijelio je i kako se ovih dana osjeća. 

"Razmišljajući u svom domu o svemu i svačemu, došao sam do spoznaje da ova izolacija u svakom pogledu pokazuje kakvi su ljudi zapravo. Ako vas mrze, mrzit će vas jače, ako vas vole, voljet će vas još više, intenzivnije. Emocije su potpuno prenaglašene i kod mene postoje dva načina kako započeti dan. Kako smo potpuno ovisni i posvećeni internetu, najprije blokiram sva gov** koja su izmilila na moj profil, a onda odgovorim s puno ljubavi svima koji su tu jer me vole, i rado slušaju moje pjesme...U životu postavljate jasnu granicu tko su vam prijatelji, točno znate tko vam misli dobro a tko ne i distancirate ih iz svog života. Na internetu pak imate 'block', jer svakakvog kretenizma se pojavljuje, pazite koga puštate blizu sebe, budite ljubav", otvorio je dušu i podijelio jednu misao sa svojim pratiteljima. 

Ono što je mnogima "zapelo za oko", su detalji s kojima je upotpunio svoj dom. Do sitnih detalja je opremio svoj dom, koji odašilje autentičnošću. Prevladavaju zemljani tonovi, koje tu i tamo "zapapri" žarkom bojom, kao što su crvena i žuta. Pokazao je da voli raznolikost, što potvrđuju njegove fotografije. Na skoro svakoj podijeljenoj fotografiji, vidljiva je barem jedna knjiga, čime Božo ističe da ovo vrijeme, između ostalog koristi i za čitanje. Sudeći prema svemu, Instagram je Boži došao kao svojevrsni online dnevnik, putem kojeg dijeli posebne trenutke tijekom ove izolacije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije