nije izgubio vjeru u ljubav

Boris Novković opet ljubi, vjeruje da je našao 'onu pravu'

Goran Stanzl/Pixsell
10.07.2017.
u 09:42

Unatoč brojnim razočaranjima, Boris Novković (49) ipak nije izgubio vjeru u ljubav. Kako piše Jutarnji list, glazbenik je opet zaljubljen. Naime, njegovi prijatelji kažu da Novković ljubi atraktivnu Zagrepčanku koju je upoznao kada je već bio rastavljen.

Prijateljima se isto tako povjerio kako misli da je sada napokon našao 'onu pravu'.

Podsjetimo, kantautor i Ines Katić (31) prije dva mjeseca su na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka.

Par se vjenčao lani u kolovozu u Gradskoj vijećnici u Novalji, a da se razvodi, Boris je dao naslutiti četiri i pol mjeseca nakon svadbe

Prije ovog braka pjevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45), a devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina, Nou (7) i Bona (4). Drugi brak se raspao jer se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (38), s kojom je prekinuo 2015. godine. Ines je upoznao krajem te godine, nakon što se zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a ubrzo su se i zaljubili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije