SVAĐA KARLEUŠE I SEVERINE ZBOG GUČE:

“Bolje plaćaj preglede na YT ili šuti i puši’

SVAĐA
12.08.2016.
u 09:14

Nije tajna da Jelena Karleuša i Severina Kojić nisu najbolje prijateljice, a njihov se odnos blago može opisati sa ‘baš se i ne vole’.

Iako je zovu srpskom snajkom, čini se da Severina u očima nekih ipak nije dobrodošla. Pojedini srbijanski mediji joj zamjeraju to što je pjevala na hrvatski Dan pobjede te pozivaju organizatore trubačkog festivala u Guči da joj otkažu koncert, navodeći kako nije dobrodošla na najveće slavlje srpske tradicije. Prozivkama se, naravno, pridružila i Jelena Karleuša, piše Dnevnik.hr.

‘Očekujem da će organizatori Guče sljedeće godine pozvati Tompsona. Uopće nisam ironična’, napisala je Karleuša na Twitteru.

No, organizatori festivala od Severine ne odustaju.

‘Čula sam da je super festival tako da drago mi je da su i nas pozvali da vole naše pjesme’, rekla je Severina.

No, Jelena nije propustila priliku kritizirati nakon što je objavljena snimka s njezinog koncerta na kojem pjeva Severinine pjesme.

‘Da li je to Severina počela plaćati pojedine hrvatske medije da seru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili šuti i puši’, napisala je Karleuša na Twitteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije