vjeruje u oporavak

Bivšoj Miss amputirali nogu, oduševila pozitivnim stavom

05.07.2020.
u 14:03

Kolumbijka Daniella Alvarez koja je ponijela laksavu titulu Miss Kolumbije 2011. godine, a svoju zemlju predstavljala na izboru za Miss Universe svijeta godinu kasnije u svibnju mjesecu završila je na operaciji.

Naime, misica je otišla na rutinsku operaciju kako bi joj uklonili kvržicu na stomaku. Zbog komplikacija s ishemijom liječnici  su joj morali amputirati lijevu potkoljenicu.

"Ne treba mi stopalo kad imam krila. Spremna sam prigrliti sve nove izazove u životu", kazala je Daniella, iza koje su čak četiri veoma komplicirane operacije, ali i mjeseci oporavka i privikavanja na novi život, piše Klix. 

Daniella je kazala i kako još uvijek ne može hodati jer još uvijek ne osjeća desnu nogu, te otkrila kako je ishemija utjecala i na funkcionalnost njenog drugog stopala.

Dodala je i kako će joj trebati godina da se u potpunosti oporavi, ali ne brine jer ima punu podršku svoje obitelji, prijatelja i cijele Kolumbije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije