Pariz

Bivši par u Gradu ljubavi: Iva Majoli i Davor Šuker pozirali ispred trofeja

majoli šuker
29.05.2022.
u 12:55

Sinoć se u Parizu odigralo veliko finale Lige prvaka u kojem je madridski Real rezultatom 1:0 svladao engleski Liverpool i tako po četrnaesti put postao prvak Europe. U francuskoj metropoli okupila se brojna poznata imena među kojima je bivši par, proslavljena tenisačica Iva Majoli (44) i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker (54).

Dobro raspoloženi pozirali su ispred trofeja Lige prvaka,a Iva je zajedničku fotografiju objavila na svom Instagram profilu uz hit Jennifer Lopez ''Waiting for tonight''.

Iva je potom objavila i djelić atmosfere sa stadion te otkrila kako je navijala upravo za Real te je čestitala Luki Modriću na još jednom osvojenom trofeju s kraljevskim klubom.

Podsjetimo, Šuker i Majoli zajedno su bili 2000-tih, no tada nikada nije komentirao njihovu vezu. Bivši reprezentativac redovito je u društvu svoje tadašnje djevojke dolazi na teniski turnir u Umagu kao i brojne evente.

Majoli na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s teniskih terena, ali i s obitelji. U vezi je s talijanskim ekonomistom Fabijem, a ako je suditi prema njezinu Instagramu i fotkama koje objavljuje, bliska je i s njegovim sinom Matteom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije