TRUMPOVA SMIJEŠNA GLUMAČKA KARIJERA:

Bio arogantan i na setovima, imao bizarne zahtjeve i nabacivao se djevojkama

trump
22.10.2016.
u 13:05

Davno prije nego što je Donald Trump došao nadomak Bijele kuće, imao je kratku i slučajnu glumačku karijeru, prenosi Net.hr Donosimo pregled njegovih pojavljivanja u televizijskim serijama i filmovima…

Baš kao i Ronald Reagan – put Donalda Trumpa do predsjedničke kandidature prepun je šašavih filmskih i televizijskih nastupa. Ipak, za razliku od Reagana, Trump nije dobar glumac. Bez obzira na to, između 1987. i 2004., pojavio se u desecima TV serija i više od deset igranih filmova. ‘Sam u kući 2‘ i ‘Zoolander‘ samo su neki od njih, a vjerojatno jedini koji se pamte, dok su drugi filmovi u kojima je Trump glumio ‘bačen novac’, kako piše Newsweek.

Samopromocija u sitcomima

 

Koristio je svoje pojavljivanje na televiziji za samopromociju. Trump je gotovo uvijek glumio samog sebe, a njegovo su ime drugi likovi najčešće izgovarali sa strahopoštovanjem, referirajući se na njegovo bogatstvo. Iako svjetski poznat milijunaš, gotovo uvijek se odazivao prilikama da se pojavi ispred kamera, čak i u vrlo lošim filmovima. Producenti kažu da ga nije bilo teško nagovoriti na pojavljivanje u njihovim filmovima i serijama, posebice kada je glumio samog sebe.

Iako problema nije bilo s regrutiranjem, na setu su to uglavnom bile drugačije priče. Trumpov temperament nije baš bio tako ugodan. Redatelji i producenti često su se morali nositi s njegovim čudnim, pa i vrlo neugodnim ponašanjem tijekom snimanja. U kasnijim su intervjuima producenti uglavnom rekli da je Trump bio dosta umišljen, nepristojan, grub, a zapamćeno je i njegovo seksističko ponašanje. Čak je i mlada glumica MadelineZima, koja je imala 11 godina kada se 1996.godine snimala ‘Dadilja‘ u kojoj je Trump gostovao, rekla da se tada nabacivao njezinoj 19-godišnjoj rođakinji.

Foto: Screenshot YouTube

Nezapamćena arogancija i divljanje po setovima

Vjerojatno jedno od najpoznatijih Trumpovih pojavljivanja u filmovima je ono kratko u filmu ‘Sam u kući 2’. Mladi Kevin McCallister ga je u tom filmu sreo na hodniku hotelaPlaza i upitao za smjer. Trump je u tom filmu imao samo jednu rečenicu, a većina se gledatelja šalila da se u njemu pojavio samo zato što je on ustvari vlasnik tog hotela. Producenti kažu da su baš zbog toga svi bili strašno ljubazni prema njemu – kao vlasnik hotela je dopustio snimanje filma. Julio Macat, direktor fotografije u tom filmu ispričao je da je Trump tijekom snimanja stalno bio željan pažnje. Često je dolazio, a htio je da kamera više snima njega. Kasnije je sam Trump rekao kako mu je to iskustvo bilo super i da bi se trebao pojavljivati u više filmova.

Nije bilo šarmantno ni njegovo ponašanje na setu sitkoma ‘Princ iz bel Aira‘, gdje je također glumio neku verziju samog sebe, a istaknuto je, naravno, njegovo bogatstvo. Tamošnji su ga producenti i glumci zapamtili po  izljevu bijesa u backstageu kada se zbog nečega naljutio i pobacao uokolo sve papire na kojima je bio napisan scenarij za tu epizodu.

Foto: Screenshot YouTube
Foto: Screenshot YouTube

1996. je gostovao u tada popularnoj ‘Dadilji‘, a i tamo je bio vrlo nepristojan i arogantan.

Nastaran Dibai koja je s mužem napisala scenarij za tu epizodu rekla je za Newsweek da je bio ‘iznimno arogantan’, a kao i u seriji ‘Princ iz Bel Aira’, htio je intervenirati u scenarij jer mu se činilo da njegove rečenice nisu dovoljno dobre ili dovoljno smiješne. Promijenio je scenarij i kako bi ispalo da je još bogatiji nego što to uistinu jest! Naime, nije htio da se u seriji kaže da je on milijunaš, već je inzistirao na tome da ga se zove milijarderom.

Procurio je i detalj kojeg je zamijetila tada 11-godišnja glumica koja je glumila Grace Sheffield – tada 50-godišnji Trump se na setu serije nabacivao njezinoj 19-godišnjoj rođakinji.

Trump je imao još desetke eskapada u TV serijama i filmovima, a čini se da je gotovo svugdje zabilježen sličan način ponašanja: impulzivan, bezobrazan, zainteresiran samo za sebe, želi biti u centru pažnje, a često nije mogao pred kamerama odglumiti ono što se od njega tražilo. Ipak, često se pojavljivao pred kamerama. Ljudi su ga smatrali zabavnim. A čini se da je tako i sada, u predsjedničkoj kampanji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije