Slatko iščekivanje:

Beyonce planira kod kuće roditi blizance

13.06.2017.
u 14:30

Pjevačica je sa suprugom Jay Z-jem (47) u uređenje vile u Los Angelesu uložila oko osam milijuna kuna. Beyonce (35) sve je detaljno dogovorila s liječnicima jer nije uobičajeno da netko kod kuće rodi blizance.

- Želi sigurnost i privatnost te cijeli jedan dio kuće opremila je vrhunskom opremom za porođaj - ispričao je prijatelj pjevačice. Spremna je i za put do bolnice ako se nešto ipak zakomplicira.

- Vozilo Hitne pomoći bit će u pripremi - rekao je njezin prijatelj, koji tvrdi da bi Beyonce trebala roditi za koji dan. 

Pjevačica ne zna se spol blizanaca, no fanovi nagađaju da bi mogli biti curica i dečko zbog njenih slika u plavom i rozom.

- Želi da se Blue Ivy na porodu zbliži s blizancima i da ne bude ljubomorna - rekao je Beyoncein prijatelj. Pjevačica  je Ivy (5) kupila za porod kostim medicinske sestre od Givenchyja vrijedan osam tisuća kuna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije