MOSTAR

Bešlić provjerio je li sve spremno za večerašnji blues Festival

19.07.2018.
u 13:47

Izaslanstvo Grada Mostara, na čelu s gradonačelnikom Ljubom Bešlićem, posjetilo je danas danas Sportski centar Kantarevac na kojem će večeras početi 16. izdanje Mostar Blues & Rock festivala.

Bešlić se susreo s jednim od organizatora ove najveće bosanskohercegovačke blues i rock smotre, Milijem Tirom, te su zajedno ispratili posljednje tehničke pripreme na velikoj sceni u središtu grada.

Tiho je zahvalio gradonačelniku Bešliću na potpori organizaciji Mostar Blues & Rock festivala, a program koji su uspjeli dogovoriti sigurno će nastojati pokazati nastojanje da se Mostar prikaže u svijetlu kulturnih dešavanja, da postane festivalski grad.
 
Bešlić i Tiro iskoristili su ovu prigodu poslati poruku svima koji to mogu da dođu u Mostar i uživaju u dobrom glazbenom događaju na Kantarevcu.

U dva programska dana na pozornici Bluses & Rock festivala nastupit će sedam bendova i dvije promocije albuma. Od Henrik Freischladera, njemačkog gitarskog virtuoza, preko američkih blues zvijezda Lucky Petersona & The Organization, do Gorana Bareta i Majki i Električnog orgazma, priopćio je Grad Mostar. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije