Glazba

Bend Kiše jesenje snimio spot za pjesmu “Super premija”

25.06.2016.
u 08:00

Hercegovački bend Kiše jesenje skladbu “Super premija” premijerno je izveo na Melodijama Mostara 2016., a ovih dana snimio je i spot za nju.

- Prvoga dana snimljeno je 40-ak odličnih kadrova u širokobriješkom cafeu “Focus”, čiji je enterijer kao “izmišljen” za snimanje estradnih spotova, drugog dana snimanja koristili smo hotel Park, a na zanimljivim lokacijama snimili smo kadrove u atraktivnom kabrioletu. Počinjemo s montažom, a potom slijedi emitiranje spota u glazbenim televizijskim programima i na društvenim mrežama - kazao je Tomislav Topić, redatelj spota pjesme “Super premija”.

Pomoćnik redatelja je Zdenko Jurilj, direktor fotografije je Antoni Ćorić, a producenti spota Dražen Perko i Frano Vukoja. Za šminku je zaslužan Make up Vanja, a o stylingu je brinula Martina Vasilj (Fashion Club, Čitluk). Klupsko ozračje u cafeu “Focus” upriličili su ljepotice i mladići iz gotovo čitave Hercegovine te hercegovački barmeni Josip Lucović i Vitomir Sluga, prvi i treći na natjecanju bh. barmena.

Mostarka Anđela Zelenika, ženski vokal benda Kiše jesenje, na najljepši način pokazala je kako suvereno vlada scenom, a oduševila je i svoju “suparnicu” u spotu lijepu Širokobriježanku Nikolinu Slišković. Glavna muška “faca” u spotu je Tomislavgrađanin Petar Parlov, a asistiraju mu kolege iz benda Mirko Pengušić, Josip Joža Skočibušić i Vinko Letica, svi iz Tomislavgrada.

- Ovu pjesmu jako je dobro primila publika na Melodijama Mostara 2016., našem bendu pripale su nagrade za koreografiju, a proglašeni smo i najboljim debitantom. Ekipu produkcije “Kadar” iz Širokog Brijega čine doista vrhunski profesionalci, a u cafeu “Focus”, gdje smo već nastupali, osjećamo se doista kao kod svoje kuće - kaže Anđela Zelenika koja je jako zadovoljna snimljenim materijalom za spot.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije