Prijeti mu kazna do 50.000 eura

Bebanić odustao od Zadruge, TV Pink najavio tužbu

28.09.2020.
u 16:26

Bh. voditelj Adi Bebanić koji je na iznenađenje mnogih dao otkaz na N1 dosadašnjem poslu i priključio se srpskom reality programu Zadruga, neslavno je završio tu epizodu. Nakon manje od 24 sata boravka u zatvorenom prostoru organizator ga je diskvalificirao te najavio tužbu zbog nepoštivanja ugovornih obveza tešku 50 tisuća eura.

Mjesto bez ljudskosti

Nakon što je diskvalificiran mostarski novinar oglasio se na svom Instagram profilu.
- Kada navikneš na ljubav ne snalaziš se na mjestu bez empatije ljudskosti i manira. Hvala svima. Ja sam dobro. Sretan sam sa ljudima koje volim. Vraćam se u moju BiH pa ćemo pričati. Ne kajem se ni zbog čega, ne postoje loše odluke. Kada sam ušao tamo rekao sam da idem da pokušam promovirati neke lijepe osobine, nije išlo, nemoguće je tamo. Voli vas Adi, napisao je u poruci na svom profilu.

Bebanić je prije ulaska u Zadrugu imao napad panike, a kasnije na liječničkom pregledu je prema riječima organizatora bio potpuno zdrav. Ipak, kako se on nije želio vratiti u zatvoreni prostor realityja, uslijedile su sankcije.

”Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobjegao samoinicijativno, odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obavještavamo da je diskvalificiran. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura”, stajalo je u pismu Zadrugarima s kojim je Bebanić proveo manje od jednog dana.

Pun elana

Na društvenim mrežama koje vode ljudi bliski Bebaniću kritiziralo se organizatore da mu nije pružena pomoć na vrijeme.
Bebanić je samim ulaskom u kontroverzni program izazvao oprečne komentare, od poruka podrške do kritike dojučerašnjih kolega na televiziji N1. Samo tri dana ranije Bebanić je bio pun optimizma te je u brojnim objavama na društvenim mrežama najavljivao boravak u Šimanovcima dug čak deset mjeseci, koliko je planirano da traje program čija glavna nagrada iznosi 100 hiljada eura.
“Znam da nisam normalan, ali život je da se živi. Nadam se da ćete mi biti podrška. Vidimo se od subote navečer u Zadruzi. Voli vas Adi”, napisao je tada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije